Leveringsvilkår

De præcise priser for levering og relaterede ydelser kan ses i fanen Leveringsmetode ved bestilling. Hver dag leverer vi hundredvis af varer fra vores hovedlager i Tavastehus via Postnord. En del bestillinger sendes dog direkte fra vores leverandører i Kina. For disse bestillinger er leveringstiden cirka 15-20 dage.

OBS! Mange produkter sælges vha. forbestilling, dette står angivet i beskrivelsen af produktet. Dette betyder, at produkterne vil blive forsendt i den rækkefølge, bestillingerne er blevet modtaget i, og leveringstiden regnes fra den dato, pakken sendes fra vores lager, IKKE fra den dag produktet er tilgængeligt på lageret.

Sporbare leveringer går direkte fra os til et sorteringscenter og overvåges vha. stregkoder. Vha. Postnords trackingsystem kan kunden når som helst tjekke forsendelsens placering. Vi giver automatisk kunden besked på SMS og e-mail, når forsendelsen har forladt vores lager, og vi vil også give sporingskoden fra Postnord. Små pakker vil blive sendt som brev og kan ikke trackes.

 

MEDDELELSE. Grundet travl periode kan der desværre i øjeblikket opleves en længere svartid på kundehenvendelser end normalt. Vi beklager ulejligheden. Vi arbejder hårdt på at kunne behandle din forespørgsel hurtigst mulig. Tak for din tålmodighed.

Jeg har ikke modtaget min ordre. Hvad gør jeg?

Tjek, at din ordre er gennemført på hjemmesiden ved at tjekke din mail. Vi sender altid en ordrebekræftelse til dig så snart at vi har modtaget din ordre. For at spore din forsendelse skal du indtaste sporingskoden for din ordre på:
http://fulfillmen.trackingmore.com/
Vores normale leveringstid er 15-20 hverdage. Hvis det er mere end 20 hverdage siden at du placerede din ordre, og du stadig ikke har modtaget den, beder vi dig venligst om at kontakte vores kundeservice på kundeservice@bellabon.dk .
Hvis du valgte Klarna som betalingsmetode, kan du aftale en ny forfaldsdato for din regning ved at kontakte Klarnas kundeservice. Alle betalingsrelaterede spørgsmål skal håndteres direkte med Klarna.
Du kan kontakte Klarna enten via deres chat funktion på hjemmesiden på www.klarna.com.dk eller på telefon: 69 91 88 81.